Klinikindretning

annonce.5element.2

Få en dybere forståelse for den kinesiske 5-elements lære, ved at bruge den i praksis, når du indretter din klinik. Farver, former og materialer i den rette 5-elements balance, kan nære og styrke dig som behandler, og forvandle energien i din klinik, til gavn for dig og dine klienter.

På kurset lærer du, hvordan du med enkle og effektfulde midler og teknikker, forandrer din klinik, så den afspejler og nærer dig, og gør dig glad og energifyldt, når du træder ind af døren.
Du lærer også, hvordan du kan invitere naturens opbyggende, forandrende og helende energi indenfor, så den harmoni og ro, som er i naturen, også gennemstrømmer dit klinikrum.

Medbring gerne tegninger og fotografier af din klinik, så vi i fælles forum, kan finde frem til ideer og tips til, hvad du kan ændre og optimere og hvordan.
Bliv bevidst om hvilket 1.håndsindtryk din klinik giver dine klienter, og hvor meget farver, former og materialer indvirker på ens krop og velbefindende.

Få inspiration til, hvordan du ved hjælp af møblering, kan ændre klinikkens energi, og få hjælp til hvordan du takler rodet, og bruger det som katalysator for dine fremtidige valg.

Kurset giver dig en dybere forståelse af 5-elementslæren, for hvordan elementerne påvirker hinanden, og for hvordan du med bevidsthed, kan ændre på møblering, former, farver og materialer, så alle elementerne nærer hinanden og dermed dig og dine klienter.

Få løbende Feng Shui tips her på Facebook 


DATO: Næste kursusdatoer er ikke fastlagt endnu.
Er du interesseret er du velkommen til at kontakte Mette Sahlholdt på 28736354.

PRIS: 1.400 kr
Tag en kollega/ven med for 800 kr.

DU FÅR:
2 intensive kursusdage med personlige indretnings tips til lige din klinik.
• Kursusmappe med inspirerende Feng Shui materiale, guide og ideer
• Kursusbevis
• 8 RAB points

UNDERVISER: KarinMai

TILMELDING: Kususafgiften på 1.400 kr. indbetales via MobilePay: 28736354
eller Bankoverførsel: Reg:4085  Konto:0011161898
Skriv 5-ELEMENT og din mailadresse på overførslen.
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en velkomstmail med mere info.
———————————————————————————–

VELKOMMEN til 2 rigtige sjove og dejlige dag.
Der vil blive serveret lækre forfriskninger undervejs.

Vi glæder os til at se dig!