Uddannelsens indhold

På Københavns Zoneterapeutskole indeholder undervisningen følgende:

• 265 timer Zoneterapi i teori og praksis, inkl. meridianlære, den kinesiske 5-elementslære, zoneterapi til babyer og børn, zoneterapi ift. fertilitet, graviditet og fødsler mm.
    • 50 timer Psykologi
    • 15 timer Biopati
    • 20 timer Kost og ernæring
    • 10 timer Visuel diagnose
    • 7 timer Førstehjælp (på egen regning)
    • 10 timer Opstart af klinik, regnskab og markedsføring
    • 5 timer Akupressur
    • 5 timer Meridianøvelser
    • 200 timer Anatomi og fysiologi  (indgår ikke i prisen på uddannelsen).
    • 100 timer Sygdomslære (indgår ikke i prisen på uddannelsen).
  • 50 timer Dokumenterede hjemmebehandlinger

ZONETERAPI
Undervisningen i zoneterapi består dels af en teoretisk indføring i faget, men består i høj grad også af praktisk undervisning i behandling på fødderne. Typisk starter vi med den teoretiske del, holder spisepause, og fortsætter med praktikken. Her øver eleverne sig på hinanden, så udover at lære faget, får man også selv en masse behandling.

To brikse klar til 2 elever som skal ligge og modtage og 2 elever som skal give behandling.

Hver undervisningstime består af en 45-minutterslektion efterfulgt af 15 minutters pause.
Der vil være håndklæder til rådighed og creme til behandlingen.
Al mad og drikke er inkluderet i prisen (suspenderet på det hold som starter uddannelsen i efteråret 2023 hvilket afspejler sig i en reduceret pris).

ANATOMI OG FYSIOLOGI
Formålet med undervisningen er, at eleven får en forståelse af den menneskelige organismes opbygning og funktioner, således at man forstår de enkelte organers og systemers betydning for kroppens trivsel og får en faglig baggrund for at vejlede i helseanliggender. Undervisningen foregår på sygeplejerskeniveau.

SYGDOMSLÆRE
Undervisningen giver en bred viden om diverse sygdomme, så man får et grundlag for at forstå de symptomer/sygdomme, ens klienter kommer med.

anatomi-poster-clean
Gammel engelsk planche der på fineste vis illustrerer placering af årer og organer i kroppen

Københavns Zoneterapeutskole anbefaler at anvende www.eschool.dk

Du skal på www.eschool.dk ”købe” de to fag anatomi/fysiologi og sygdomslære og tilføje ”KØZ” (for Københavns Zoneterapeutskole) efter dit navn. Prisen er 11.000 kr., men som elev på Københavns Zoneterapeutskole får du 10% rabat.

Du får herefter adgang til fagene og får tilsendt bogpakken med posten.

Det er vigtigt at du husker det brugernavn og password, som du opretter dig med, idet det fremover skal benyttes for at logge ind på eschool.

Du vil efterfølgende blive kontaktet telefonisk, for at sikre at du forstår alle de muligheder eschool.dk tilbyder, såsom

• Undervisning ved stud. Med./Læge 2 x pr. måned; Zoom den ene måned/fremmøde i Herlev den anden måned – ubegrænsede mødegange, ubegrænset spørgetid – seneste undervisning optages og lægges ind på eschool.
    • Altid mulighed for skriftlig kontakt med underviser samt forum med andre studerende.
    • ”Læsegruppe” søgefunktion på sitet.
    • Fysiske bøger: ”Anatomi/fysiologi på en anden måde” samt Sygdomslære af Kjeld Bruun Jensen.
    • Animationsfilm til hvert kapitel.
    • Terminsprøve efter bog 1, som rettes, kommenteres og returneres til eleven af DDZ.
    • Eksamen afholdes og aftales med DDZ, jf. eschool datoer hver anden måned.
  • Du har 2 ”skud i bøssen” til den endelige eksamen.

INGEN TIDSBEGRÆNSNING

Københavns Zoneterapeutskole tager forbehold for ændringer.

cirkle1-100x100Home