Undervisere

Undervisningen på København Zoneterapeutskole varetages af faglærere, som er nøje håndplukket til netop deres område.


Zoneterapeut og akupunktør. Gabriella gennemførte i 1988 et stort forskningsprojekt på Gentofte Hospital om fødsler og zoneterapi. Hun har holdt foredrag og undervist jordemødre og zoneterapeuter i hele Norden, også i hospitalsregi. Siden 1989 har hun været fødselshjælper ved et utal af fødsler, og om disse har hun skrevet bogen ‘Med egne hænder’. I 2002 blev hun hædret med prisen ‘Årets behandler’. Siden 2004 har hun specialiseret sig i fertilitetsbehandling og har rigtig mange børn på sin ’samvittighed’. Gabriella underviser i graviditet og fødsler.
gabriellaliisberg.dk

 


Grafiker, Kraniosakral-terapeut, Feng Shui-ekspert. Karin underviser i brugen af den kinesiske 5-elements lære i indretning af klinikken, dvs. i hvordan man bruger farver, former og materialer til at skabe den energi man ønsker sig i sin klinik.
www.karinmai.dk

International marketingdirektør i IGT. Tidligere marketingdirektør i Danske Spil. Klaus har været bestyrelsesformand for Dansk Annoncørforening, og sidder i repræsentantsskabet i Huset Markedsføring. Klaus har en stor viden om markedsføring, også på digitale platforme. Klaus har undervist på IAA i marketingmanagement. Klaus underviser i markedsføring.
Klaus’ LinkdIn profil


Primær underviser i zoneterapi. Zoneterapeut med 16 års erfaring, massør, ansigtszoneterapeut og healer. Mette har undervist siden hun blev færdiguddannet. Et af Mette’s specialer er zoneterapi til babyer og børn.
Se også Om skolelederen

Marianne har netop gennemført en grunduddannelse i psykoterapi (gestaltterapi) og har tidligere taget en 2 års uddannelse til proces konsulent ved DISPUK.
Hun har arbejdet i 6 år med HR i store danske virksomheder.
Marianne er oprindeligt uddannet cand scient polit (Statskundskab ved Århus Universitet) og har været udstationeret i Bruxelles og i Wien i henholdsvis 2 og 4 år.
Hun er 54 år og gift for anden gang og har i dag 4 sammenbragte børn
Marianne er vokset op i Jylland (Fredericia og Vejle).
Marianne underviser i grundbegreberne i gestaltterapi, bl.a. i awareness zoner, anerkendende kommunikation, stresshåndtering og kontaktbegrebet/kontaktstile igennem praktiske øvelser. Da arbejdet som zoneterapeut jo netop handler om kontakt til andre mennesker, ofte ganske nær kontakt, kan dette modul være en nyttig brik i en helhedsorienteret forståelse af arbejdet som zoneterapeut.

Leila Eriksen blev uddannet zoneterapeut i 1987 og har siden arbejdet med
kvalitetsudvikling af komplementær behandling i offentlig og privat regi. Hun
har været primus motor og medvirkende initiativtager til etablering af
nationale og internationale forskningsudvalg med tilknytning til projekter i
universitets og hospitalsregi.
Som den eneste zoneterapeut i verden har hun fået godkendt 5 abstrakts til
præsentation på  nogen af verdens førende forskerkongresser  og modtaget
ærespriser.  Leila har været med i Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ
behandling gennem 25 år og for nylig inviteret som taler på verdenskongres
for zoneterapeuter i Alaska.

leilaeriksen.dk

citattegn

‘Student is not a container you have to fill but a torch you have to light up’ ALBERT EINSTEIN

cirkle1-100x100

Home