Undervisere

Undervisningen på København Zoneterapeutskole varetages af faglærere, som er nøje håndplukket til netop deres felt.

Jordemoder og akupunktør. Anne har mange års erfaring som jordemoder og har hjulpet tusindevis af babyer til verden. Anne har arbejdet som selvstændig jordemoder og akupunktør, ved siden af sit arbejde i en lægeklinik, de sidste par år. Hun underviser i graviditet og fødsler.
www.familieklinik.dk


Zoneterapeut og akupunktør. Gabriella gennemførte i 1988 et stort forskningsprojekt på Gentofte Hospital om fødsler og zoneterapi. Hun har holdt foredrag og undervist jordemødre og zoneterapeuter i hele Norden, også i hospitalsregi. Siden 1989 har hun været fødselshjælper ved et utal af fødsler, og om disse har hun skrevet bogen ‘Med egne hænder’. I 2002 blev hun hædret med prisen ‘Årets behandler’. Siden 2004 har hun specialiseret sig i fertilitetsbehandling og har rigtig mange børn på sin ‘samvittighed’. Gabriella underviser i graviditet og fødsler.
gabriellaliisberg.dk


Holistisk tandlæge og Kraniosakral-terapeut. Hanne har en stor viden om den meridianmæssige sammenhæng mellem vores tænder og specifikke organer i kroppen og de funktioner som disse organer varetager. Hanne underviser i, hvordan man som zoneterapeut kan bruge dette, når man tilrettelægger behandlingen af klienten.
www.holistisktandklinik.dk


Grafiker, Kraniosakral-terapeut, Feng Shui-ekspert. Karin underviser i brugen af den kinesiske 5-elements lære i indretning af klinikken, dvs. i hvordan man bruger farver, former og materialer til at skabe den energi man ønsker sig i sin klinik.
www.karinmai.dk

International marketingdirektør i IGT. Tidligere marketingdirektør i Danske Spil. Klaus har været bestyrelsesformand for Dansk Annoncørforening, og sidder i repræsentantsskabet i Huset Markedsføring. Klaus har en stor viden om markedsføring, også på digitale platforme. Klaus har undervist på IAA i marketingmanagement. Klaus underviser i markedsføring
Klaus’ LinkedIn profil


Primær underviser i zoneterapi. Zoneterapeut med 16 års erfaring, massør, ansigtszoneterapeut og healer. Mette har undervist siden hun blev færdiguddannet. Et af Mette’s specialer er zoneterapi til babyer og børn.
Se også Om skolelederen


Zoneterapeut. Susanne har igennem de sidste 25 år undervist på adskillige Zoneterapeutskoler i Danmark. Hun har en masse erfaring og en stor viden. Susanne underviser i biopati og ernæring.

Underviser.Banner.Marianne

Marianne har netop gennemført en grunduddannelse i psykoterapi (gestaltterapi) og har tidligere taget en 2 års uddannelse til proces konsulent ved DISPUK.
Hun har arbejdet i 6 år med HR i store danske virksomheder.
Marianne er oprindeligt uddannet cand scient polit (Statskundskab ved Århus Universitet) og har været udstationeret i Bruxelles og i Wien i henholdsvis 2 og 4 år.
Hun er 54 år og gift for anden gang og har i dag 4 sammenbragte børn
Marianne er vokset op i Jylland (Fredericia og Vejle).
Marianne underviser i grundbegreberne i gestaltterapi, bl.a. i awareness zoner, anerkendende kommunikation, stresshåndtering og kontaktbegrebet/kontaktstile igennem praktiske øvelser. Da arbejdet som zoneterapeut jo netop handler om kontakt til andre mennesker, ofte ganske nær kontakt, kan dette modul være en nyttig brik i en helhedsorienteret forståelse af arbejdet som zoneterapeut.

citattegn‘Student is not a container you have to fill but a torch you have to light up’ ALBERT EINSTEIN

cirkle1-100x100

Home