Velkommen

OBS. Nyt zoneterapi-hold starter 17. januar 2024. Undervisningen vil ligge på onsdage kl. 16-20.30. Skriv til mette_sa@yahoo.dk eller 28736354 hvis interesseret:).

Velkommen til Københavns Zoneterapeutskole (tidligere Zoneterapeutskolen på Gl. Kongevej). Skolen er Danmarks første organiserede og også ældste zoneterapeutskole, grundlagt i 1979 af Iris Serup Christensen, pioner indenfor den holistiske tankegang og fra 1996 drevet videre af Iris’ datter Connie Serup Jørgensen. Skolen er i maj 2016 overtaget af mig, Mette Sahlholdt, som har været en af de bærende lærerkræfter siden 2002.

Lea på briksen i køkkenet. At have det hyggeligt og sjovt er en vigtig del af skolens DNA.

Københavns Zoneterapeutskole er tilknyttet ZCT (ZoneConnection Terapeutforening), som er en brancheforening for bl.a. zoneterapeuter. ZCT fastsætter, sammen med de tilknyttede skoler, rammerne for uddannelsen. ZCT-skolernes pensum og uddannelse er udviklet igennem mere end 35 år, hvilket betyder, at skolerne arbejder ud fra en velafprøvet og løbende ajourført pensumbeskrivelse. Det faglige samarbejde mellem ZCT og skolerne sikrer de studerende en kvalificeret uddannelse i højeste kvalitet. ZCT fører kvalitetskontrol med ZCT skolerne og forestår eksaminering. Samarbejdet med ZCT sikrer samme høje faglige niveau på de tilknyttede skoler og ensartede eksamensbetingelser.

Uddannelsen på denne skole er i overenstemmelse med ZCT´s krav til RAB-registrering og Skat´s krav til momsfritagelse, sålænge man desuden har eksamen i A/F og sygdomslære og et førstehjælpskursus. 

 

citattegnIf you’re feeling out of kilter, don’t know why or what about – let your feet reveal the answer, find the sore spot, work it out’ EUNICE INGHAM – grundlægger af fodzoneterapien 

EN EKSKLUSIV UDDANNELSE

Mette Sahlholdt  Skoleleder af Københavns Zoneterapeutskole: 

Mit hjerte banker for at videreføre skolen i dens ånd af høj faglighed, kærlighed til faget, ordentlighed og med udgangspunkt i et frugtbart læringsmiljø.

Zoneterapi er et fantastisk håndværk, man har med sig overalt. Undervisningen vil understøtte, at du får fortrolighed med fødderne og teknikkerne, og at du kommer til at nyde at fordybe dig i behandlingen, mens både du og din klient slapper dejligt af.

Holdene vil være med max 8 kursister, hvilket giver de bedste muligheder for at lære faget til perfektion, og i den teoretiske undervisning vil der være masser af plads til dialog og spørgsmål.

Hos os skal man glæde sig til at komme i skole, fordi begejstringen for faget er grundlaget, og  fordi vi sammen skaber en atmosfære af lyst til at lære. Vi respekterer hinandens forskellige udgangspunkter og værdsætter, hvordan den enkeltes temperament farver måden at behandle på.

Eleverne øver sig.

Undervisningen gives på hold, men det er essentielt, at den enkelte elev får lov til at spire, vokse og blomstre på sine egne præmisser.
Undervisningen vil blive varetaget af faglærere, som er nøje håndplukket til netop deres felt.

Der vil være fuld forplejning undervejs, dvs. at der bliver serveret lækker og sund mad og drikke, så du kan koncentrere dig om bare at lære. (Dette er sat på pause på det hold som starter i efteråret 2023, hvilket afspejler sig i en reduceret pris).

Hjerteligt velkommen til en eksklusiv uddannelse hvor glæde og fordybelse er i centrum.

Nyt hold starter på onsdage i efteråret 2023. Vi er i gang med at reservere pladser på holdet, men der er stadig flere pladser tilbage. Måske er det lige præcis dig som skal være med til at lære et absolut fantastisk og alle steder anvendeligt håndværk?

En undervisningssituation. Mette viser eleverne et greb.


kbhzonelogo-748x175

Webdesign: karinmai.dk

Scroll to Top