Om

Københavns Zoneterapeutskole blev grundlagt i 1979 af Iris Serup Christensen, én af tidens pionerer indenfor den holistiske tankegang. Skolen fik lokaler på Gl. Kongevej og var landets første organiserede skole, og den er i dag Danmarks ældste zoneterapeutskole. Skolen blev sidenhen overtaget af Iris’ datter Connie Serup Jørgensen, som drev den videre indtil hendes pensionering i 2015. Skolen blev i sommeren 2016 overtaget af Mette Sahlholdt, en af de bærende lærerkræfter på skolen igennem de sidste 15 år.

Et portræt af skolens grundlægger Iris hænger på skolen til minde om hendes pionerånd og store arbejde for zoneterapien.

Skolens omdrejningspunkt har altid været et højt fagligt niveau, gode lærerkræfter, at være på forkant med udviklingen, ligesom der altid har været lagt vægt på en god organisering. Fokus er at tilbyde en rigtig god uddannelse på alle niveauer, både fagligt og menneskeligt og med gode fysiske rammer.

Skolens hold er små, bestående af 6-8 elever. Dette betyder, at man lærer hinanden rigtig godt at kende – erfaringsmæssigt gør det det nemmere og sjovere at lære, når man føler sig tryg og godt tilpas. Hver enkelt elev vil opleve en høj grad af opmærksomhed, som bl.a. vil sikre, at teknikken kommer helt på plads. I zoneterapibehandlingen er det nemlig essentielt at ramme zonerne og punkterne meget præcist. De små hold giver plads til alles spørgsmål og mulighed for, at alle kan bidrage med netop det, hver enkelt har at tilbyde. Målet er, at alle glæder sig til at komme i skole, fordi det er sjovt, spændende og lærerigt.

Ingrid giver en dejlig behandling.

citattegn‘Tell me and I will forget, teach me and I may remember, involve me and I learn’  BENJAMIN FRANKLIN

Alle skolens lærere er nøje udvalgt og meget kompetente. De er eksperter indenfor deres felt og valgt, fordi de formår at gøre undervisningen interessant og medrivende.

Der vil være fuld forplejning undervejs. Der vil være en forfriskning, når man ankommer, og i spisepausen bliver der serveret et sundt og lækkert måltid.  (dog midlertidigt sat på hold). cirkle1-100x100

Home

Scroll to Top