logo

Anbefalinger

Udforsk anbefalinger fra tidligere elever. Få indblik i deres oplevelser på zoneterapeutuddannelsen. Læs, hvordan vores undervisning har påvirket dem og hjulpet dem på deres vej.

Stemningsbillede

Lea

December 2023

“Jeg valgte at tage uddannelsen på Københavns Zoneterapeutskole, og det har været den bedste beslutning! Underviser Mette Sahlholdt er superdygtig, sød, generøs og inspirerende, og det har været dejligt at komme i skole hver eneste gang og få spændende og grundig undervisning. Det har føltes trygt og givende at nørde teori og praktik på et lille hold i hjertet af København og det har fungeret godt for mig at kombinere uddannelsen med mit arbejdsliv. Jeg kan på det varmeste anbefale skolen Tak Mette”

Nina

December 2023

⭑⭑⭑⭑⭑

“Københavns Zoneterapeutskole er et virkelig dejligt sted at blive uddannet. Skoleleder og underviser Mette Sahlholdt har over 20 års erfaring med zoneterapien, hvilket gør at hun er aldeles kompetent til at undervise i faget. Mette går op i at alle elever har et godt uddannelsesforløb og hun hjælper sine elever godt igennem. Nøgleordene for skolen er høj faglighed og integritet, god stemning og hjertevarm atmosfære. En klar anbefaling herfra ❤️”

Helle

December 2023

⭑⭑⭑⭑⭑

“Tag din uddannelse på Københavns Zoneterapeutskole. Drømmer du om at lære et håndværk, som du kan bruge til at hjælpe andre mennesker med? Et håndværk som bidrager til lindring, heling og medmenneskers fysiske og psykiske velbefindende?

På den lille skole med det store hjerte, centralt beliggende i København, kan du lære zoneterapi og teorien bag denne anerkendte komplementære behandlingsform. Underviser og skoleleder, Mette Sahlholdt øser ud af sin store viden og mangeårig erfaring med faget og sørger for at DU lærer og udvikler din teknik og færdigheder i takt med forståelsen for teori, psykologi og viden om kost, vitaminer og mineraler. Med små hold på blot 8 elever er der tid til både individuel sparring samt gruppediskussioner om emner der optager eleverne.

Fleksibilitet i form af mulighed for at deltage online i undervisningen, hvis man har syge børn eller fx. er på ferie, har været et stort plus – ligesom videomateriale med demonstration af systemer og teknikker har været en kæmpe hjælp, så man kunne øve og repetere hjemme. Jeg har ikke kun lært et nyt og brugbart håndværk (som jeg i øvrigt glæder mig til at arbejde med i min lille klinik), men jeg har også fået et netværk af søde behandlere, som jeg kan læne mig op ad på min nye og spændende vej som zoneterapeut.

Københavns Zoneterapeutskole og Mette Sahlholdt får mine varmeste anbefalinger og roser.

Helle”

Lise

December 2023

⭑⭑⭑⭑⭑

“Københavns Zoneterapeutskole er den bedste skole. Jeg er lige blevet færdig som zoneterapeut og kan kun varmt anbefale skolen. Mette Sahlholdt er en super-dygtig og sød lærer. Hun gør alt for at alle føler sig godt tilpas og lærer så meget som muligt. Hun ser hver elev som den de er. Hun er empatisk og meget nysgerrig på mennesker og uddannede os på vores hold til at blive både empatiske og meget dygtige zoneterapeuter. Københavns Zoneterapeutskole er en skole hvor alle får mulighed for at blive superdygtige zoneterapeuter på deres helt egen måde.”

Cristina

Juli 2023

“København Zoneterapeutskole er en helt igennem fantastisk skole, som er ejet af Mette Sahlholdt. Mette er også underviser, og du er dermed garenteret en meget dygtig engageret underviser, og som elev får du også en masse faglighed med dig, som ikke er pensum. Mette er en ildsjæl og brænder for sit fag, hvilket kan mærkes i både i den teoretiske og praktiske del af undervisningen. Mette formår at gøre både teori og praktik enkelt, og eventuel bekymringer hos elever i alle henseender favner hun med sit søde empatiske væsen. Gæstelærer bliver af Mette også meget nøje udvalgt. Mette har en helt særlig evne til at skabe et åbent og ærligt undervisningsrum, som gør, at vi som elever også kan slappe af og være trygge i hinandens selskab.Dertil bliver der altid hygget om os elever, med god mad og lærker snaks. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale København Zometerapeutskole som har små hold. Med det kan du sikre dig en nærværende undervisning på den lille skole med det store hjerte.”

Maria

Juli 2023

⭑⭑⭑⭑⭑

“Jeg har netop afsluttet uddannelsen som Zoneterapeut hos Mette på Københavns Zoneterapeutskole og det er en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.
Mette er en sindsygt dygtig lærer og rigtig god til at formidle stoffet. Samtidig vægter hun det sociale højt, hvilket har betydet, at jeg har fået venner (og kollegaer) for livet ❤️ jeg har glædet mig hver onsdag, når jeg skulle i skole.
Der har løbende været gæstelærere i bl.a. psykologi og akupressur og deres viden har ligeledes været på meget højt niveau og til stor inspiration.
Jeg er nu ved at starte min egen praksis op med god støtte fra Mette, og det er et vidunderligt og meget meningsfuldt job, som jeg i den grad vil anbefale.”

Isabella

Juli 2023

⭑⭑⭑⭑⭑

“Kan varmt anbefale Mette og hendes hyggelige zoneterapiskole. Man kan lære meget af Mettes intuition og livserfaring og sjældent har jeg grint så meget som på vores onsdagshold ♥️ Mette er en virkelig dygtig zoneterapeut. Uddannelsen er grundig og indeholder en masse spændende emmer fra stress til fertilitet mm. og dejlig behandling fra & til med-elever.”

Susan

April 2023

“Jeg kan varmt anbefale Københavns Zoneterapeutskole. Det er en lille skole med små hold og dette gør at der altid er god tid til hver enkelt elev. Skoleleder og underviser Mette Sahlholdt er udover at være knalddygtig, også en ildsjæl, der brænder for sit fag og for at give sin viden videre til alle os studerende. Hun har også stor forståelse for at vi alle er forskellige og at vi lærer på forskellige måder. Og det er der både tid og mulighed for netop pga de små hold. Og man kommer virkelig i dybden med det faglige stof. Udover det der står i studieplanen for uddannelsen af zoneterapeuter, får man så meget mere på Københavns Zoneterapeutskole. Så hvis man ønsker høj faglighed, fordybelse, lækre behandlinger, fuld forplejning og en sød, omsorgsfuld, rummelig og empatisk lærer, er København Zoneterapeutskole helt klart den rette skole.”

Maria

April 2023

“Det bedste valg jeg har taget i mit liv, var at starte på zoneterapeut uddannelsen. Mette er en vildt ambitiøs lærer og hun deler gavmildt ud af sin viden. Fællesskabet der opstod var og en kæmpe gave”

Mia

Januar 2023

⭑⭑⭑⭑⭑

“Rigtig dejlig skole. Kompetente undervisere (både skoleleder Mette og gæsteundervisere). Holistisk tilgang hele vejen igennem – sund og inspirerende forplejning, lokaler, undervisningsmateriale og temaer, som supplerer læren om zoneterapi og TKM perfekt. Jeg har kun godt at sige, mange stjerne og anbefaling til fremtidige elever såvel som klienter.”

Mathilde

August 2021

“Mine varmeste anbefalinger. Det er en helt fantastisk skole og uddannelse som Mette har skabt. Mette er en vidunderlig lærer og en vidensbank uden lige.Udover den meget kompetente undervisning, bliver man virkelig hygget om, har meningsfulde samtaler og Mette sørger for snacks og frokost der i sig selv er værd at komme for. Kh Mathilde”

Signe

Juli 2021

“Jeg har haft den store fornøjelse at lære zoneterapi på Københavns Zoneterapeutskole fra 2018- 2021 (pga coronanedlukning x2 blev uddannelsen forsinket). Jeg er utroligt glad for mine år der og for, ved min lærers elskværdige og kompetente hjælp, at have tilegnet mig kundskaben. Jeg har en dyb respekt for zoneterapi som behandlingsform, da jeg har mærket på egen krop og hørt fra klienter, hvad det kan give i forhold til et bedre helbred. Det at støtte kroppen i sin selvheling giver stor mening for mig både som klient og behandler.Københavns Zoneterapeutskole har små og vedkommende hold, rigtigt godt, dybdegående og nyrevideret undervisningsmateriale og en lærer, som har stor viden og mange års erfaring både som lærer og behandler. Skolens ånd, synes jeg, er helhedsorienteret, hjertelig og kvalitetsbevidst. Jeg kan i høj grad anbefale Københavns Zoneterapeutskole!”

Janni

Juli 2021

“Jeg var ikke i tvivl om, at det var her jeg skulle tage min uddannelse til zoneterapeut efter informationsmødet.Mette er som lærer og skoleleder meget passioneret og engageret og det er vigtigt for hende, at alle elever trives og er “med” i undervisningen. Desuden er Mette en meget empatisk person, med stort overskud og god humor. De små hold gør, at alle bliver hørt og set, og man kan komme i dybden med emnerne. Der er god tid, hvilket gør atmosfæren afslappet og emner man finder svære/komplicerede, bliver grundigt forklaret. Undervisningsmaterialet er super professionelt, gennemarbejdet og opdateret. Gæstelærerne under forløbet var yderst kompetente. Lokalerne er super hyggelige og indbydende med god energi.Forplejningen er altid fantastisk. Jeg har haft et virkeligt godt skoleforløb, men nogle skønne medstuderende, og føler mig godt klædt på til at udføre mit nye hverv som zoneterapeut, og vil helt sikkert komme til at savne mine skoledage.”

Heidi

December 2019

“Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Københavns zoneterapeut skole hvid man overvejer at starte på uddannelsen. Mette som er den daglige leder og underviser, er fantastisk dygtig og engageret i hendes undervisning. Ligeledes er det nogle dygtige gæstelærer der er tilknyttet skolen.Det er med vemod at jeg efter endt uddannelse, 2 år og 3 mdr, ikke mere skal undervises af Mette men ved at hun har klædt mig så godt på at jeg nu kan stå på egne ben. De varmeste anbefalinger herfra. ⭑⭑⭑⭑⭑”

Stine

November 2019

“Fantastisk skole ♥️. Mette er en meget passioneret lære. Undervisningen er spændende og relevant – man er godt klædt på til at arbejde som selvstændig zoneterapeut efter 2års undervisning.”

Laila

November 2019

“Fantastisk skole , med den skønneste leder Mette. Mette er en passioneret underviser ! Materialet er i top !!!Små hold så man kommer i dybden!!! Man bliver så godt klædt på , så man kommer ud med en kæmpe viden Tak Mette”

Heidi

2019

⭑⭑⭑⭑⭑

“Fantastisk skole at tage sin Zoneterapeut uddannelse på. Både lære Mette Sahlholdt og de gæstelærere som underviste, var utrolig dygtige og kompetente inden for deres områder. Det er små hold, så alle bliver set og hørt undervisningen kommer rundt om alle. Ingen føler sig overset men alle føler sig set og hørt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Københavns Zoneterapeutskole og underviser Mette Sahlholdt.”

Maral

2019

⭑⭑⭑⭑⭑

“Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte denne skole!
Mette Sahlholdt er super professionel, og det er stor viden hun har fået med sig igennem årenes løb, som hun rundhåndet deler ud af.
En bedre mester skal man lede længe efter!
Det er også et KÆMPE plus, at forplejningen altid bare har været til UG.
Så skønt, når man efter en lang dag skal i skole, og der bliver sørget super godt for én.”

Scroll to Top